Lacerta bilineata

Medlemskap

Som medlem i Smålands Herpetologiska Förening är du välkommen att delta på de aktiviteter och möten som vi anordnar. Medlemmar i Smålands Herpetologiska Förening ansluts automatiskt till vår moderförening Sveriges Herpetologiska Riksförening (SHR). Detta innebär att du får ta del av de medlemsförmåner som SHR erbjuder, bland annat får du medlemstidningen Snoken hemskickad, du får vara med på det årliga rikslägret och du kan få tillståndsgruppens hjälp med ansökan om ormtillstånd.

Snoken
Vår medlemstidning "Snoken".

Hantering av uppgifter

På SHR:S kongress i oktober 2014 togs beslut om att inleda ett samarbete mellan SHR och communityn terrariedjur.se. Detta innebär att alla personuppgifter (namn, adress och e-postadress) som skickas till oss lagras skyddade på terrariedjur.se:s server. Uppgifterna får ej distribueras till tredje part utan skriftligt godkännande från oss och de hanteras som tidigare av vår kassör.

Syftet med detta är att underlätta medlemshanteringen, kunna göra utskick med föreningsinformation i form av t.ex. nyhetsbrev, samt att erbjuda våra medlemmar tillgång till funktioner på terrariedjur.se som endast SHR-medlemmar har tillgång till (se förslaget beslutat om på kongressen för mer detaljer). Om du vill kunna komma åt dessa sidor på terrariedjur.se behöver du registrera en användare där, vilket är kostnadsfritt och frivilligt. Användarnamnet kopplas till dig genom e-postadressen som uppges vid registrering, det är därför viktigt att du uppger en korrekt e-postadress vid inbetalningen till oss och använder samma e-postadress när du registrerar din användare på terrariedjur.se. Medlemmar som har en användare på terrariedjur.se kopplad till sin e-postadress kommer att få en text vid sitt användarnamn som visar vilken förening man tillhör.

Vid inbetalning av din medlemsavgift anser vi att du samtycker till ovan beskrivna behandling av dina personuppgifter. Ta kontakt med vår kassör om du inte vill att dina uppgifter ska registreras, observera dock att detta innebär att medlemsutskick inte kommer att kunna skickas till dig och att du inte får tillgång till SHR-medlemmarnas funktioner på terrariedjur.se.

Betalning

Medlemsavgiften följer SHR:s rekommendationer och är för närvarande 280 kr per kalenderår, familjemedlemmar 25 kr och stödmedlemskap (för er som redan betalar till en SHR-ansluten förening) 140 kr.

Betalning görs till Bankgiro: 690-7166, mottagarnamn är Smålands Herpetologiska Förening och vårt organisationsnummer är 802456-5114. Skriv ditt namn, din adress och giltig e-post som meddelande på betalningen. Vi använder dessa uppgifter för att kunna skicka ut medlemstidningen Snoken samt vårt elektroniska nyhetsbrev.

Efter att betalningen registrerats kommer du att få en e-post som bekräftar ditt medlemskap. Meddela gärna vår kassör när betalningen är genomförd så går registreringen snabbare. Han svarar även på eventuella frågor gällande betalning och registrering.

Vipera aspis
Vi använder inte kakor - webmaster@smhf-herp.se