Tarentola mauritanica

Aktiviteter

Våra aktiviteter brukar i första hand bestå av olika fältexkursioner för att titta på de grod- och kräldjur som finns runt om i Småland, med viss omnejd (ofta åker vi minst en gång varje år till Öland). Vi har även anordnat längre resor, bland annat till Tyskland. Under vinterhalvåret försöker vi hitta på lite mer inomhusinriktade aktiviteter, som att besöka något tropikhus, samkväm hos någon av våra medlemmar eller föredragskvällar. Aktiviteterna varierar från år till år och vi tar gärna emot förslag på nya saker att hitta på.

Aktiviteterna är normalt sett kostnadsfria för våra medlemmar, ibland även öppna för allmänheten, och vi försöker så långt det är möjligt att anordna samåkning.

Fikapaus
Fikapaus vid en av våra exkursioner på Öland.

Årets aktiviteter

Årets aktiviteter hittar du på vår partnersida terrariedjur.se. Se även till att följa vår Facebooksida eftersom vi ibland gör lite spontanta och oplanerade utflykter som inte annonseras ordentligt om.

Missade du vårt årsmöte? I så fall kan du också ögna igenom det senaste protokollet för att se de planerade aktiviteter som ännu inte datumbestämts.

Hierophis viridiflavus
Vi använder inte kakor - webmaster@smhf-herp.se