Nästa aktivitet

Senaste bildernaFölj oss på Facebook

SmHF på Facebook

Bli medlem

Bli medlem idag!

Smålands Herpetologiska Förening

Styrelsen

Eike Amthauer

Ordförande: Eike Amthauer

ordforande@smhf-herp.se, 073-0724583

Kommer från Tyskland men bor sedan 2003 i Mönsterås kommun. Jag är biolog och jobbar på Länsstyrelsen. Mest intresserat i groddjur (särskilt salamandrar) men även fältherpetologi och bevarandet av herptiler brinner jag för.

Dennis Hägg

Sekreterare: Dennis Hägg

sekreterare@smhf-herp.se, 070-2421948

Kommer ursprungligen från Arvidsjaur i Lapplands inland men bor sedan hösten 2009 i Hovmantorp. Läser till biolog och även om det mesta inom biologins område är roligt så är huvudintresset grod- och kräldjur. Halvkrass studentekonomi gör att terrariehobbyn går en aning på sparlåga, men lite geckor och groddjur finns här hemma. Hoppas få lära känna de småländska skogarna bättre och ser fram emot att leta nya grod- och kräldjurslokaler under våren!

Svarar gärna på frågor som gäller dokument och protokoll. Representerar vår förening i SHR:s styrelse, vill ni ta upp någon fråga där kan ni vända er till mig. Är även ansvarig för denna hemsida och är tacksam för kritik och tips av allehanda slag!

Björn Lingerhed

Kassör: Björn Lingerhed

kassor@smhf-herp.se, 0470-587613

Göteborgare som hamnade i Småland i övre tonåren. Alltid varit intresserad av djur och natur. Uppväxten i Västra Frölunda, i ett bostadsområde nära naturen, gjorde att man fångade och studerade det mesta man hittade. Släppte alltid djuren när man var nöjd. Intresset för det man kan se i naturen tog fart på nytt när jag fick egna barn. Ett gammalt välanvänt akvarie blev ett terrarie där vår första orm, majssnoken Odysses, levde i knappt 10 år. Tog kontakt med andra intresserade om att starta en intresseförening för kräl- och groddjur. Hittade likasinnade kompisar och tillsammans startade vi Smålands Herpetologiska Förening. Har en del terrariedjur men det är ute i naturen jag trivs bäst.

Svarar gärna på frågor som gäller föreningens ekonomi och medlemsavgifter.

Christian Johansson

Suppleant: Christian Johansson

suppleant1@smhf-herp.se

Presentation kommer.


Bild kommer

Suppleant: Anders Larsson

suppleant2@smhf-herp.se

Presentation kommer.


Bild kommer

Naturvårdsansvariga: Magnus Karlsson och Eike Amthauer

naturvard@smhf-herp.se


Bild kommer

Ungdomsansvarig: Adam Lingerhed

ungdomsansvarig@smhf-herp.se

Presentation kommer.

Kontakt


SmHF c/o Eike Amthauer
Yggesbovägen 5
38897 Halltorp
Telefon: 073-0724583
Org. nr. 802456-5114
ordforande@smhf-herp.se