Nästa aktivitet

Senaste bildernaFölj oss på Facebook

SmHF på Facebook

Bli medlem

Bli medlem idag!

Smålands Herpetologiska Förening

Medlemskap

Som medlem i Smålands Herpetologiska Förening är du välkommen att delta i de aktiviteter och möten som vi anordnar. Vi arbetar aktivt för att kunna erbjuda våra medlemmar så mycket som möjligt och vi säljer foderdjur till mycket förmånliga priser för föreningens medlemmar, läs mer om detta på sidan foderdjur.

Som medlem får du även vårt elektroniska nyhetsbrev en gång i månaden, 10% rabatt på alla reptiler och reptiltillbehör på Värnamoo Zoo, 10% rabatt på ficklampor och pannlampor hos Lampspecialisten (kontakta Dennis Hägg för rabattkoden om du inte fått den) och du kan låna böcker och annan litteratur.

Medlemmar i Smålands Herpetologiska Förening ansluts automatiskt till vår moderförening Sveriges Herpetologiska Riksförening (SHR). Detta innebär att du får ta del av de medlemsförmåner som SHR erbjuder, bl.a. medlemstidningen Snoken, det årliga rikslägret och tillståndsgruppens hjälp med ansökan om ormtillstånd. Läs mer om SHR på deras hemsida.


Förändringar kring medlemshantering från 2015

På Sveriges Herpetologiska Riksförenings (SHR) kongress i oktober 2014 togs beslut om att inleda ett samarbete mellan SHR och communityn terrariedjur.se. Detta innebär att från och med 2015 kommer alla personuppgifter (namn, adress och e-postadress) som skickas till oss att lagras skyddade på terrariedjur.se:s server. Uppgifterna får ej distribueras till tredje part utan skriftligt godkännande från oss och de hanteras som tidigare av vår kassör.

Syftet med detta är att underlätta medlemshanteringen, kunna göra utskick med föreningsinformation i form av t.ex. nyhetsbrev, samt att erbjuda våra medlemmar tillgång till funktioner på terrariedjur.se som endast SHR-medlemmar har tillgång t ill (se förslaget beslutat om på kongressen för mer detaljer). Om du vill kunna komma åt dessa sidor på terrariedjur.se behöver du registrera en användare där, vilket är kostnadsfritt och frivilligt. Användarnamnet kopplas till dig genom e-postadressen som uppges vid registrering, det är därför viktigt att du uppger en korrekt e-postadress vid inbetalningen till oss och använder samma e-postadress när du registrerar din användare på terrariedjur.se. Medlemmar som har en användare på terrariedjur.se kopplad till sin e-postadress kommer att få en text vid sitt användarnamn som visar vilken förening man tillhör. Funktionerna för SHR-medlemmar kommer att implementeras successivt under 2015.

Vid inbetalning av medlemsavgift för 2015 anser vi att du samtycker till ovan beskrivna behandling av dina personuppgifter. Ta kontakt med Björn Lingerhed om du inte vill att dina uppgifter ska registreras, observera dock att detta innebär att medlemsutskick inte kommer att kunna skickas till dig och att du inte får tillgång till SHR-medlemmarnas funktioner på terrariedjur.se.


Betalning

Medlemsavgiften följer SHR:s rekommendationer och är för närvarande 280kr per kalenderår, familjemedlemmar 25kr och stödmedlemskap (för er som redan betalar till en SHR-ansluten förening) 140kr.

Betalning görs till Bankgiro: 690-7166, mottagarnamn är Smålands Herpetologiska Förening. Skriv medlemsnummer eller ditt namn, din adress och giltig e-post som meddelande på betalningen. Vi använder dessa uppgifter för att kunna skicka ut medlemstidningen Snoken samt vårt elektroniska nyhetsbrev.

Efter att betalningen registrerats kommer du att få en e-post som bekräftar ditt medlemskap. Meddela kassör Björn Lingerhed när betalningen är gjord så går registreringen snabbare. Han svarar även på eventuella frågor gällande betalning och registrering.

Kontakt


SmHF c/o Eike Amthauer
Yggesbovägen 5
38897 Halltorp
Telefon: 073-0724583
Org. nr. 802456-5114
ordforande@smhf-herp.se