Nästa aktivitet

Senaste bildernaFölj oss på Facebook

SmHF på Facebook

Bli medlem

Bli medlem idag!

Bloggalternativ


Skriv eller redigera inlägg
Hur skriver man inlägg?

Smålands Herpetologiska Förening

Medlemsrabatt på Norrköpingssymposiet

Symposiet i Norrköping hålls i år den 8-9:e november på Borgen i Norrköping och anordnas som vanligt av Tropikföreningen ALBA. Även i år har medlemmar i SmHF möjlighet att delta på symposiet till ett specialpris (läs mer nedan). Under helgen blir det flera intressanta föredrag, ett kvällsarrangemang på lördag kväll och en mässa (ALBA EXPO) under lördagen. Årets föreläsare och föredrag kan du se på ALBA:s hemsida.

ALBA har tagit fram ett paket som inkluderar alla föredrag under båda dagarna, kvällsarrangemang med föreläsning och mat, VIP-entré till ALBA EXPO, årets Sympos t-shirt och kompendie. Ordinarie pris för detta paket är 798kr men medlemmar i Smålands Herpetologiska Förening får 200kr rabatt (100kr från ALBA och 100kr från SmHF) och betalar alltså endast 598kr per person.

För att nyttja detta erbjudande måste betalning ske till vårt bankgiro 690-7166, senast den 25:e oktober. Märk betalningen med symposium och ditt fullständiga namn. Vid bokning av paketerbjudandet till rabatterat pris behöver ingen anmälan till ALBA göras.

Kostnad för övernattning (golvplats med madrass) tillkommer med 100kr/natt för den som önskar det. Om man inte vill/kan nyttja paketerbjudandet finns övriga priser och mer information på ALBAs hemsida.

 Medlemsrabatt på Norrköpingssymposiet

Om författaren Dennis Hägg

Sekreterare och webmaster i SmHF.


15 oktober, 2014 kl 13:12, , Aktiviteter, 1 kommentar


Kommentarer


Dennis Hägg på Facebook, 15 oktober, 2014 kl 15:21:

Om någon från Kronoberg har tänkt åka får ni gärna kontakta mig, har även bokat ett hotellrum med plats för ytterligare 1-2 personer.

 

Kommentera


Kommentarer som läggs in visas även automatiskt på vår Facebooksida

Logga in med: Eller fyll i följande fält:
Kontakt


SmHF c/o Eike Amthauer
Yggesbovägen 5
38897 Halltorp
Telefon: 073-0724583
Org. nr. 802456-5114
ordforande@smhf-herp.se